Laden ...

Example image.

Wie zijn wij?

JET | Je Eigen Traject is een unieke, kleinschalige zorg- & onderwijsaanbieder voor jongeren in het noorden van het land. De jongeren en hun ontwikkeling op de verschillende levensgebieden, staan bij ons centraal.
Ons doel is te werken aan meer zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de jongeren, zodat ze met  zelfvertrouwen de toekomst in kunnen gaan.

Foto van reclamebord JET | Je Eigen Traject.
Twee dames die blij zijn.

Missie

In onze vraaggerichte maatwerkbegeleiding bieden wij praktische handvatten om de persoonlijke ontwikkeling te stimuleren op korte en langere termijn. Bij ons staat de jongere centraal en samen met het enthousiaste team verkennen we de stip op de horizon. Onze ambitie is het vergroten van het zelfvertrouwen van de jongeren, zodat ze op Eigenwijze Wijze invulling kunnen geven aan het nu en hun toekomst.

Visie

JET | Je Eigen Traject is een laagdrempelige zorgaanbieder waar iedere jongere tussen 10 en 23 jaar welkom is, ongeacht het vertrekpunt. Wij ondersteunen jongeren in de breedste zin van het woord om meer grip te krijgen op de verschillende levensgebieden. Wij geloven door jongeren bewust te maken van hun talenten, ze baas kunnen zijn van hun eigen leven. Door jongeren centraal te stellen en hen te zien binnen hun kunnen, dragen wij bij aan het geluksgevoel van jongeren. Wij streven naar een groei van de meest gelukkige jongeren in Noord-Nederland.

Mensen zitten luisterend op stoel.
De founder van JET | Je Eigen Traject.

Henriëtte Liewes

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn motivatie voor het werken met jongeren. Hieronder lees je over mijn passie, denkwijze en aanpak om jongeren binnen hun Traject te begeleiden.

In de afgelopen 30 jaar dat ik jongeren begeleid, heb ik het altijd belangrijk gevonden dat jongeren ontdekken “wie ze zijn” en “wat ze kunnen” én leren werken vanuit hun talenten.

In 2018 heb ik vanuit mijn  persoonlijke drive ‘Je Eigen Traject’ opgezet, omdat ik het belangrijk vind dat de sociaal emotionele kant veel aandacht krijgt. Mijn werkwijze is gebaseerd op een holistisch mensbeeld, waarbij de jongere centraal staat. In mijn aanpak werken we aan de integrale ontwikkeling van hoofd, hart en handen.

Elke dag werk ik vol enthousiasme en gedrevenheid, samen met mijn team!

Meer weten? Neem gerust contact op!

Contact