Laden ...

Drie jongere samen op de fiets.

Wil jij meer grip
op je leven?

Sterker staan met je eigen verhaal

Lekker in je vel zitten, kan in het jonge leven soms lastig zijn.

Eerst kijken naar wat wel lukt

Iedereen maakt wel eens een periode mee dat het minder goed gaat. Wij vinden het belangrijk dat jongeren sociaal-emotioneel leren en leven. Is naar school gaan lastig of lukt het leren minder goed? Wij onderzoeken dan wat wel lukt en wat bij de jongere past. In samenwerking met school bekijken we de mogelijkheden van bijvoorbeeld vervangende lessen of bijlessen. Zo kan je verder met de vakken die jij wilt volgen op jouw niveau en tempo.

Lees Meer

Voordoen, samendoen, zelf doen

Onze begeleiders zijn professionals en zij stellen zich hulpvaardig op. Wij vinden het belangrijk dat jongeren de kans krijgen om zelfstandig te werken en te leren. Maar dat vraagt best veel van het nog lang niet ontwikkelde puberbrein. In onze ondersteuning streven wij dan ook naar het zelfstandig LEREN leven. Door voordoen, samendoen en zelfstandig doen, worden jongeren steeds beter in de eerst zo lastige taak en krijgen ze weer plezier in het leren en het leven!

Lees Meer

Wat vinden jongeren van JET?

Lees hier wat anderen zeggen over JET | Je Eigen Traject.

"

Een plek waar je jezelf kunt zijn en vrienden maakt. Ben er elke dag met plezier naar toe gegaan.

Senna

Jongere

"

Zonder JET zou ik deze groei niet hebben gemaakt. De ondersteuning die ik heb gehad, daar zal ik altijd dankbaar voor zijn.

Luuk

Jongere

"

Veel persoonlijke aandacht en sterk oog voor sociaal-en emotionele ontwikkeling van jongeren.

Annelies

Jongere

Meer weten? Leuk! Neem gerust contact op!

Contact